Mirë se vini në Jiangsu Xinlilong

JIANGSU XINLILONG LIGHT KIMIKE PAJISJEVE CO., LTD është e vendosur në qytetin Yancheng, provincën Jiangsu, Kinë, është themeluar në vitin 1988. Si një kompani e teknologjisë së lartë e cila është e specializuar në petëzimin e pajisjeve dhe zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve të tekstilit pas trajtimit.Ne jemi emëruar si ndërmarrjet e Shoqatës së Makinave të Industrisë së Lehtë të Kinës, ndërmarrje e teknologjisë së lartë Jiangsu.Në vitet e fundit, kompania jonë mbështetet në inovacionin shkencor dhe teknologjik për të promovuar zhvillimin e shpejtë dhe për të përshpejtuar kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të teknologjisë së lartë.Qëllimi ynë është të jemi një ndërmarrje udhëheqëse e pajisjeve të lehta të Kinës.

  • fabrika - (1)
Makinë laminimi me shtypje të nxehtësisë së filmit ngjitës

Makinë laminimi me shtypje të nxehtësisë së filmit ngjitës

Struktura e aplikimit Prodhimi dhe përpunimi i nxehtësisë nga filmi i shkrirë në nxehtësi në lloje të pëlhurave, letrës, sfungjerëve, filmave dhe materialeve të tjera të rrotullave dhe fletëve.Operati...
Makinë kompozite me flakë për sfungjer dhe pëlhura

Makinë kompozite me flakë për sfungjer dhe pëlhura

Makina e përbërë me flakë përdoret për të laminuar shkumën me pëlhurë, pëlhura të endura ose jo, të thurura, natyrale ose sintetike, kadife, pelush, lesh polar, kadife, lëkurë, lëkurë sintetike, PVC,...
Makinë bronzimi për shtypjen e transferimit të filmit

Makinë bronzimi për shtypjen e transferimit të filmit

Makina është e përshtatshme për bronzimin, shtypjen e vetme, shtypjen në sipërfaqe të llojeve të ndryshme të pëlhurave pambuku, liri, mëndafshi, të përziera dhe të thurura;dhe mund të përdoret gjithashtu si pëlhurë rrudhëse prej g...

Fokusimi në dinamikën e kompanisë

whatsapp