Lajme

 • Makinë për petëzimin e filmit TPU, PU, ​​PVC, PTFE për tekstile

  Makinë për petëzimin e filmit TPU, PU, ​​PVC, PTFE për tekstile

  KONCEPTI I MAKINËS SË LEMINIMIT: 1. Aplikohet për ngjitjen dhe petëzimin e pëlhurave, filmave jo të endura, tekstile, të papërshkueshëm nga uji, me frymëmarrje etj. 2. Ndihmuar nga kontrolli i programit PLC dhe ndërfaqja me prekje njeri-makinë, e lehtë për t'u përdorur.3. Shtrirja e avancuar e skajeve dhe skanimi...
  Lexo më shumë
 • Xinlilong do të marrë pjesë në EGY STITCH & TEX Expo 2024 në Kajro Egjipt

  Xinlilong do të marrë pjesë në EGY STITCH & TEX Expo 2024 në Kajro Egjipt

  Jiangsu Xinlilong Light Chemical Equipment Co., Ltd. Do të marrë pjesë në Ekspozitën e 14-të Ndërkombëtare Egy Stitch & Tex 2024 për teknologjitë e tekstilit, teknologjitë e përpunimit të veshjeve, teknologjitë e printimit të tekstilit, inovacionet e fijeve dhe pëlhurave dhe aksesorët e tyre Datat: T...
  Lexo më shumë
 • Si të përdorni dhe mirëmbani makinën e petëzimit me shtypje të nxehtësisë

  Si të përdorni dhe mirëmbani makinën e petëzimit me shtypje të nxehtësisë

  Masat paraprake të funksionimit: Operatori mund ta përdorë pajisjen vetëm pasi të jetë njohur plotësisht me performancën e makinës së petëzimit me shtypje të nxehtësisë dhe parimin e punës.Kjo pajisje duhet të funksionojë...
  Lexo më shumë
 • Aplikim i gjerë i Makinerisë së Ngjitjes me Spërkatje me Flakë

  Aplikim i gjerë i Makinerisë së Ngjitjes me Spërkatje me Flakë

  Makinat lidhëse me spërkatje me flakë janë përdorur gjerësisht në industri të ndryshme.Makina është projektuar për të spërkatur dhe lidhur në mënyrë efektive një shumëllojshmëri të gjerë materialesh, duke e bërë atë një mjet thelbësor në prodhim dhe prodhim....
  Lexo më shumë
 • Gjashtë tiparet e makinës laminuese nga pëlhura në pëlhurë

  Gjashtë tiparet e makinës laminuese nga pëlhura në pëlhurë

  Makinat e laminimit janë një mjet i shkëlqyeshëm për krijimin e një lidhjeje të fortë midis dy llojeve të ndryshme të materialeve.Nëse jeni në industrinë e tekstilit, keni nevojë për një makinë të besueshme laminimi për të rritur efikasitetin e prodhimit.Makina e petëzimit nga pëlhura në pëlhurë është një mjet popullor ...
  Lexo më shumë
 • Gjashtë aplikime të makinës së laminimit me ngjitës

  Gjashtë aplikime të makinës së laminimit me ngjitës

  Makinat ngjitëse janë pasuri me vlerë për çdo biznes të përfshirë në prodhimin e pëlhurës, lëkurës, filmit, letrës dhe materialeve të tjera të ngjashme.E njohur për gjashtë aplikimet e saj kryesore, makina luan një rol jetik në procesin e prodhimit të lidhjes dhe jep rezultate të shkëlqyera...
  Lexo më shumë
 • Makinë embossing tejzanor: Pëlhura jo të endura revolucionare

  Makinë embossing tejzanor: Pëlhura jo të endura revolucionare

  Makinat e stampimit tejzanor janë shfaqur si një ndërrues i lojës në industrinë e tekstilit, veçanërisht në fushën e pëlhurave jo të endura.Këto makina përdorin valë vibrimi me frekuencë të lartë për të bashkuar dhe lidhur dy ose më shumë sipërfaqe së bashku, duke revolucionarizuar mënyrën se si pëlhurat janë ...
  Lexo më shumë
 • Dhjetë veçoritë e makinës shumëfunksionale të petëzimit të rripave me rrjetë

  Dhjetë veçoritë e makinës shumëfunksionale të petëzimit të rripave me rrjetë

  Jeni në treg për një makinë të re laminimi?Mos kërkoni më larg se një makinë petëzimi me rripa rrjete shumëfunksionale, e cila ofron një sërë karakteristikash mbresëlënëse që e bëjnë atë zgjedhjen e përsosur për çdo mjedis.Këtu janë dhjetë veçori që e veçojnë këtë makinë dhe...
  Lexo më shumë
 • Tetë tipare të makinës laminuese nga pëlhura në film

  Tetë tipare të makinës laminuese nga pëlhura në film

  Në botën e sotme me ritme të shpejta, inovacioni është çelësi i suksesit.Industritë në të gjithë bordin janë vazhdimisht në kërkim të mënyrave për të përmirësuar proceset e tyre dhe për të qëndruar përpara konkurrencës.Një industri e tillë është industria e tekstilit, e cila ka shënuar rritje të ndjeshme gjatë...
  Lexo më shumë
whatsapp