Hvilke deler består oljelimlamineringsmaskinen av?

nyheter 3

Definisjonen av olje-limlaminering maskinen skal varme opp to eller to lag av samme eller forskjellige råvarer, for eksempel klut, klut,film, tøy og kunstskinn, samt ulike plast- og vulkaniserte gummiplastplater.Og halvsmeltet, ellerlaminering med spesiallim.Så hva er hovedbrukene til komposittmaskinen?

Nøkkelen tillaminering Maskinen er å produsere i henhold til forskjellige polymermaterialer, forskjellige egenskaper og produksjonsprosesser av lim.Derfor ligger forskjellen ilaminering maskin, stofflaminering maskin, pustende filmlaminering maskin, EVAlaminering maskin, svamplaminering maskin, skumlaminering maskin, transportbåndlaminering maskin, PVClaminering maskin, etc.

Limmetoden til lamineringsmaskinen er delt inn i to typer

1. Denrulle er limt, og denoljelim på råmaterialet er omfattende, som er egnet for laminering av produksjon og prosessering av fottøystoffer;
2. Det flekkformede gummihjulet limes, og denolje lim på råvaren er i form av flekker, som ikke bare sparer lim, men har også egenskapene til fuktsikker og pustende, god berøring og fuktbestandig polyester.Det er mye brukt i komposittproduksjon og bearbeiding av tekstilstoffer.

Generelt sett erlaminering maskinen refererer tillaminering maskiner og utstyr i hjemmetekstil-, klær-, møbler-, bileksteriør- og relaterte industrikjeder, som er egnet for to- eller to-lags produksjon av ulike stoffer, lærprodukter, filmer, papirer, svamper, etc. håndverk.Faktisk er det delt inn i limlaminering type og limlaminering type,  og limlaminering typen er delt inn i vannlim, PU-oljelim, varm sol og så videre.Limlamineringsprosessen presser eller tenner umiddelbart laminering i råmaterialet.

Hovedbruksområder for lamineringsmaskinen

1. Den brukes til liming og liming av råvarer som f.eksTPU film, PVC-film, PU-film, pustende film og ikke-sikker klut.Den er egnet for produksjon av varer som babybleier, medisinske verneklær og emballasjeposer med tørkemiddel.

2. Det brukes i ikke-sikker klut og andre råvarer, limbelagt kompositttype (for å imøtekomme) og delt produksjon og prosessering.Den er egnet for produksjon og bearbeiding av filtermaterialer forhjemmetekstiler, Bilinteriør, materialer for skofremstilling, sofastofferog annenrelaterte bransjer.


Innleggstid: 30. juni 2022
Hva skjer